40 jaar!

Gepubliceerd op 2 april 2019 om 22:55

Nu ik de titel nog eens lees moet ik volgens mij direct even wat verduidelijken. De 40 jaar van de titel slaat niet op mijn leeftijd, maar op het huwelijksjubileum van mijn ouders, zij waren in januari 40 jaar getrouwd, ha ha.

We wilden als (schoon)(klein)kinderen een onvergetelijk cadeau aanbieden, maar daarnaast ze ook nog verassen met een leuk cadeau voor in huis. En dat is ons volgens mij heel goed gelukt. 

 

Mijn moeder maakt altijd voor de geboortes van de kleinkinderen een 10-dagenpakket met allerlei leuke en gezellige cadeautjes voor het kindje, maar ook voor papa en mama. Te lief en erg leuk om te krijgen. Het open maken van deze cadeautjes is echt elke dag een feestje, dat zijn van die momentjes om naar uit te kijken in de kraamweek. 

Daarom wilden we als kinderen nu ook zoiets terugdoen voor mijn ouders, maar het zou dan geen 10-dagenpakket worden, maar een 40-dagenpakket. Dat past natuurlijk wel bij zo'n mooi jubileum!

Mijn man heeft een metalen (magnetisch)bord gemaakt met daarop 40 jaar en twee ringen. Als kinderen hebben we 40 enveloppen gevuld met allerlei leuke herinneringen, we hebben kaartjes geschreven met lieve woorden, oude foto's opgescharreld, kinderen hebben mooie tekeningen gemaakt of we hebben voorwerpen in de envelop gestopt die ons echt aan papa en mama deden denken. Het werd één groot cadeaubord waar mijn ouders super verrast mee waren en erg gelukkig. Het was voor ons als kinderen ook dikke pret want iedere avond appten mijn ouders de inhoud van de geopende envelop van die dag. Wij wisten namelijk ook niet wat de rest in de enveloppen had gestopt. Echt een aanrader om weg te geven dus en super origineel!

Nog meer leuke cadeaus

Naast het fantastische 40-dagenbord hebben we mijn ouders ook nog een Bloomonbon cadeau gegeven. Op die manier kunnen ze zelf lekker inplannen wanneer ze van een prachtig boeket in huis willen genieten.

Ook hebben we bij de bakker een (gesneden) krentenwegge besteld met daarop een tekst. Dat is een beetje naar Twents gebruik, maar wel super lekker bij de koffie met wat roomboter.


«