Review: Babystyling jurkje met stippen of leopardprint

Gepubliceerd op 18 november 2019 om 14:18

De leuke nieuwe jurkjes van Babystyling zijn helemaal van nu. Die stipjes blijven het altijd goed doen, daar raak je nooit op uitgekeken en dan die gave kleur donker roze. Wat kun je soms blij worden van mooie (herfstsachtige) kleuren, in dit geval de  kleur 'dark salmon'. Ik moest er even research naar doen want dit kleurtje is echt een beetje ondefinieerbaar, dus donker zalm is inderdaad een mooie benaming voor deze warme en herfstachtige mooie najaarskleur. Ik kende het merk Babystyling wel, maar ik had er op een broekje na verder nog nooit iets besteld voor Lieve. Maar daar kwam nu toch echt verandering in, aangezien ik het jurkje in het donker zalm echt niet meer uit mijn hoofd kon zetten. 

 

Ps... Deze Magis Puppy blijft grote favoriet in ons huis. Lieve heeft hem voor haar eerste verjaardag gekregen. Maar al onze kids vinden het geweldig hier op te klimmen en te klauteren of om er gewoon lekker op te hangen. Moest ik gewoon even kwijt bij deze foto ;-). 

Dark salmon jurkje met stippen

Lieve blijft met haar ruim 1,5 jaar nog steeds een klein portret. Vandaar dat ik het jurkje in maat 74/80 heb besteld. Het leuke van online bestellen bij gezellige webshops vind ik dat er altijd zo veel aandacht en liefde wordt besteed aan het inpakken van de bestelling. Zo gezellig om te wachten op de leuke brievenbuspost! Dat was nu ook weer het geval met het pakketje van Babystyling. Mooi ingepakt in een envelop met een gezellig kaartje erbij. 

Het jurkje is heerlijk zacht en zit Lieve erg mooi. Wat me opvalt is wel dat het jurkje zelf langer valt dan de mouwen. De mouwen zijn voor Lieve in verhouding wat te wijd en wat korter ten opzichte van de rest van de jurk. Maar wat staat het haar schattig he? Helemaal bij mee.

Dit jurkje heb ik eenvoudig afgestyled met een zwarte legging van Prénatal en sokjes in dezelfde kleur dark salmon van de Hema.

Mocht je het kleurtje dark salmon toch net iets minder leuk vinden... het jurkje is ook nog in andere opties te krijgen!

 

Jurkje met leopard print

Toen ik verder ging rondneuzen op de website van Babystyling had ik binnen de kortste keren mijn digitale winkelmandje vol met verschillende jurkjes. Ik besloot toen maar over te gaan op een strenge selectie van werkelijke echt de leukste exemplaren want Lieve heeft eigenlijk niet meer dan twee jurkjes nodig. En wat dat betreft kan ik altijd vrij makkelijk een koopstop invoeren voor mijzelf, want anders kun je met 4 kids wel aan de gang blijven. Dus na lang wikken en wegen bleef het jurkje met luipaardenprint over en ik heb er geen moment spijt van gehad. Kijk nou...

 

Ook na enkele wasbeurtjes als nieuw!

De jurkjes van Babystyling zullen zeker (zo lang de kledingmaten het toelaten) in Lieve haar collectie blijven. Ik ben helemaal verkocht en inmiddels na enkele wasbeurtjes kan ik ook zeggen dat de print nog steeds als nieuw lijkt. Een echte aanrader dus!

Waar te koop?

Kleding van Babystyling is naast de website www.babystyling.nl ook op via Wehkamp te krijgen.

Het zalmroze jurkje vind je hier en het leopard jurkje vind je hier.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.