Voorjaar in de bol met deze leuke meidenkleding - Collectie SS21

Heerlijk toch de seizoenen in ons land? Nu het buiten langer licht is en de zon zich regelmatig laat zien krijg ik direct weer nieuwe energie en de kids trouwens ook. Met heuse buitentemperaturen van 12 graden durven zij gewapend met korte broek en slippers buiten het avontuur aan te gaan. Gelukkig voelt het veel warmer als het zonnetje lekker schijnt en hoef ik me als moeder niet helemaal te schamen wanneer ze in februari al in korte broeken over straat gaan. Net de skipakken opgeruimd, trekken ze de zomercollectie alweer uit de kast...

Lees meer »

Weer naar school - Leuke, praktische en hippe rugtassen voor grote meiden

De voorjaarsvakantie is voorbij gevlogen, wat hebben we een leuke week gehad met veel logés en gezelligheid. Maar nu weer tijd voor rust, ritme en regelmaat en school natuurlijk, maar dan wel met een leuke rugtas! Hier vind je een selectie van de leukste, gezelligste en eerlijkste rugtassen (of rugtasmerken) voor grote meiden die wel van wat opbergruimte houden.

Lees meer »

Jurkjes voor kleine meisjes - Collectie SS20

De eerste kindercollecties voor het voorjaar en de zomer van 2020 zijn online verschenen. Wat een heerlijk frisse collectie staat ons te wachten en wat ook zeker belangrijk is voor ieder wat wils. Van kleurrijk tot rustige pastels, veel natuurlijke en duurzame materialen en wat ook veel gezien gaat worden... denim! Hier vind je alvast de eerste leukste voorjaarsjurkjes voor kleine meisjes. 

Lees meer »

Review: Babystyling jurkje met stippen of leopardprint

De leuke nieuwe jurkjes van Babystyling zijn helemaal van nu. Die stipjes blijven het altijd goed doen, daar raak je nooit op uitgekeken en dan die gave kleur donker roze. Wat kun je soms blij worden van mooie (herfstsachtige) kleuren, in dit geval de  kleur 'dark salmon'. Ik moest er even research naar doen want dit kleurtje is echt een beetje ondefinieerbaar, dus donker zalm is inderdaad een mooie benaming voor deze warme en herfstachtige mooie najaarskleur. Ik kende het merk Babystyling wel, maar ik had er op een broekje na verder nog nooit iets besteld voor Lieve. Maar daar kwam nu toch echt verandering in, aangezien ik het jurkje in het donker zalm echt niet meer uit mijn hoofd kon zetten. 

Lees meer »

De 5 mooiste en warmste winterjassen voor jongens fall/winter 2019-2020

Het wordt weer tijd voor een nieuwe winterjas voor Judah, leuk! Ze doen bij ons twee jaar met dezelfde jas, dus om dit jaar weer tegen een nieuwe jas aan te mogen kijken is altijd leuk! Ik merk wel hoe ouder de kinderen worden, des te meer ze zich gaan mengen in de aanschaf van hun kleding. Ze denken er echt over na en stellen bepaalde eisen aan een nieuw aan te schaffen kledingstuk. Helemaal goed natuurlijk, maar al die overwegingen moeten wel worden meegenomen worden in de aanschaf van een nieuwe jas. Een heel duidelijk vereiste van Judah is dat de jas niet te lang is, want dan kan hij er niet goed mee spelen en voetballen. Mijn wensen? Ik vind dat een warme winterjas goed gevuld moet zijn met dons en een capuchon moet hebben voor al de regenbuien die de jas moet opvangen op de fiets. Ook vind ik dat de jas niet té modegevoelig moet zijn, zodat ik de jas kan bewaren voor Joël die over een aantal jaren de jas weer verder kan dragen. Welke 5 winterjassen komen er dan in aanmerking? Je vindt ze hier!

Lees meer »

Sandalen voor kinderen, de leukste exemplaren en tips om rekening mee te houden

Het mooie weer lijkt nog even op zich te laten wachten, maar dat hindert ons niet om alvast op onderzoek uit te gaan naar leuke nieuwe sandalen voor dit zomerseizoen. Naast leuke sneakers heeft ieder kind bij ons thuis ook een paar goede sandalen, want wanneer het mooie weer eenmaal is losgebroken zijn onze kinderen niet meer uit de sandalen te krijgen. Hier vind je de leukste sandalen, maar ook goede tips waar je op moet letten bij de aankoop.

Lees meer »

Tijd voor vrolijke lente sweaters!

Laat het zonnetje maar komen! De kids spelen weer lekker veel buiten met deze mooie temperaturen en daar horen natuurlijke vrolijke sweaters bij. Na de donkere kleuren van de winter met veel zwart en army green, word ik nu wel weer erg blij van al die vrolijke voorjaarskleuren voor de jongens.

Lees meer »

Mini Pebbles, leren babyslofjes met veters

Waar vind je nou mooie en praktische babyslofjes? Ik heb heel het internet afgestruind op zoek naar hippe, praktische en ook nog verantwoorde exemplaren. Met 4 kinderen hebben we al heel wat pogingen gedaan onze kinderen van die leuke slofjes aan te trekken, maar vaak was al die moeite alweer na 5 minuten voor niets gebleken.

Lees meer »