Voorjaar in de bol met deze leuke meidenkleding - Collectie SS21

Gepubliceerd op 26 februari 2021 om 22:00

Heerlijk toch de seizoenen in ons land? Nu het buiten langer licht is en de zon zich regelmatig laat zien krijg ik direct weer nieuwe energie en de kids trouwens ook. Met heuse buitentemperaturen van 12 graden durven zij gewapend met korte broek en slippers buiten het avontuur aan te gaan. Gelukkig voelt het veel warmer als het zonnetje lekker schijnt en hoef ik me als moeder niet helemaal te schamen wanneer ze in februari al in korte broeken over straat gaan. Net de skipakken opgeruimd, trekken ze de zomercollectie alweer uit de kast...

En ja toen kwam ik erachter dat Loïs niet zoveel kleding meer had om aan te trekken dit voorjaar. Ze heeft twee jaar in maat 122-128 gezeten en veel sets heeft ze ook 2 jaar lang trouw gedragen, dus nu wordt het echt tijd om afscheid te nemen van haar oude zomerkleding (lang leve Marktplaats) en op zoek te gaan naar wat nieuwe, vrolijke en hippe sets met de kleuren van 2021 natuurlijk! Wat vinden jullie ervan? Ik ben heel benieuwd!

Ik begin direct met een klapper. Dit is toch een heerlijke combi? Goed te combineren en zowel met mooi weer als met wat kouder weer te dragen. Het shirtje met de strepen past qua kleur helemaal bij de broek, dus wat mij betreft is dit een voltreffer.

Wat zie je en waar te koop?

Vestje van C&A smart with style - 14,99

Top van C&A smart with style - 9,99

Blousje Jeans Tyrza van Jill and Mitch - 29,99 

Broek regular fit camel van Koko Noko - 24,99

Een heerlijk basic setje met niet al te veel kleur. Ik ben eigenlijk nooit zo van de felle kleuren en houd het liever tijdloos en simpel. En in dit geval is het echt zo moeder zo dochter!

Wat zie je en waar te koop?

Blousje Laynie met ruches van Ai & Ko - 69,95

High waist flared jeans Melbourne light denim van Raizzed - 39,99

Met deze jumpsuit ben je snel klaar, even een spijkerjasje of het vestje van setje 1 eroverheen en klaar ben je! Ik vind deze kleur roestbruin erg mooi, het staat Loïs prachtig met haar blonde haar!

Wat zie je en waar te koop?

Jumpsuit We Fashion roest bruin - 25,99

Lekker voorjaar! Oeps zei ik nou net dat ik niet van té veel kleur ben? Lila zie je toch erg veel terug bij de voorjaar-/zomermode van 2021, dus dat kan zeker niet ontbreken in de kledingkast van Loïs.

Wat zie je en waar te koop?

Super skinny jeans Julita van LTB  - 39,95

Top Truf van Jill and Mitch - 29,99

Gewoon omdat deze kleurencombi wat mij betreft nooit verveeld! De broek is lekker zacht en zit heerlijk luchtig. Kom maar op met het mooie weer!

Ik stijl de kleding af met leuke dad sneakers, dat maakt het geheel stoer, zomers en sportief.

Ik hoop dat ik je wat inspiratie heb kunnen meegeven voor de leukste voorjaars- en zomerkleding van dit jaar voor grote en stoere meiden!

Reactie plaatsen

Reacties

abadiaSef
5 maanden geleden

Hey! Don’t miss the chance to uncover what's hidden from you. Our channel offers videos that open your eyes to events vital for each person. Join and dive into the world of real information!
This is unique content that won't be shown on TV.

Link to Channel: HOT INSIDE UNCENSORED

https://t.me/+HgctQg10yXxhMzky

abadiaSef
5 maanden geleden

Are you ready to dive into the raw realities of combat? Our Telegram channel unveils exclusive footage capturing intense tank mayhem, aerial ballets of helicopters, infantry precision, and kamikaze drones changing the narrative. Join us for an unfiltered experience that defies expectations.
This is unique content that won't be shown on TV.

Link to Channel: HOT INSIDE UNCENSORED

https://t.me/+HgctQg10yXxhMzky