Boekjes lezen met een kindje van 1 - 'Waar ben je?' flapjesboekjes

Gepubliceerd op 14 oktober 2019 om 16:31

Lieve is nu ruim 16 maand en vindt het lezen van boekjes helemaal geweldig. In de bibliotheek weet ze gewoon niet waar ze moet beginnen met kijken, zo mooi vindt ze het! Grote favorieten zijn wel de 'Waar ben je?' boekjes. Het blijft iedere pagina weer spannend wat er achter het viltje zit. En dan die laatste pagina met die spiegel.... Ze gaat er letterlijk helemaal in op! Kortom deze boekjes zijn een echte aanrader voor alle kindjes van een jaar en ouder.

Waar ben je? boekjes helemaal geschikt voor kleine kinderen

Kleine kinderen zijn dol op boeken met flapjes. Onder de flapjes van de 'Waar ben je?' boekjes zitten allerlei dingen verborgen, onder het laatste flapje zit een spiegel waarin het kindje zichzelf kan bewonderen... 'Waar ben je kindje?' ... 'Kijk daar ben je!' Extra leuk is dat de flapjes van vilt zijn gemaakt, lekker zacht en flexibel. De viltenlapjes zitten echt stevig vast en dat is wel zo handig aangezien kinderen van deze leeftijd alles zelf willen doen!  Dus ook na héél vaak lezen, is het boekje nog steeds als nieuw. De serie bestaat uit enorm veel boekjes en allemaal zijn ze even leuk! 

De boekjes zijn gemaakt door de Zweedse ontwerper Ingela P. Arrhenius. De illustraties die ze maakt zijn kenmerkend door de felle kleuren en duidelijke contouren. Kleine kinderen, maar ook mama's worden hier erg blij van! Ook nieuwsgierig geworden? Hieronder vind je een overzicht van heel veel mooie boekjes. Leuk om cadeau te geven of om cadeau te vragen!

Overzicht boekjes 'Waar ben je?' serie

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.