De leukste verjaardagscadeaus voor een meisje van 1

Gepubliceerd op 20 mei 2019 om 21:47

Hoera, Lieve wordt alweer bijna 1 jaar, wat geweldig zeg! Het jaar is voorbij gevlogen en wat heeft ze veel geleerd, hier een echte trotse moeder. Bij een verjaardag blijven natuurlijk cadeautjes horen, ook als het je 4e kind is. Maar wat is nou helemaal van nu en leuk om te geven of te vragen? Een overzicht van te leuke en hippe verjaardagscadeaus voor een dochter van 1 (of ook wel te gekke zwart, wit, roze en design kindercadeaus).

De leukste 7 hippe, zwart-witte en design cadeaus

Leuke houten poppenwagen van Hema. Hier zie je haar toch al zo achter weglopen? Oke… dat lopen zit er nog niet in bij Lieve. Maar dat komt vast nog wel dit jaar. Bij ons zijn ze daar nooit zo vroeg mee, zo rond de 18 maand. Dus we wachten geduldig af en tot die tijd is deze poppenwagen een geweldig klim- en klauteropbject voor onze dochter.

Geen woorden meer voor nodig...toch? (het woord Kanindocka pop, is op zich al pittig genoeg om uit te spreken). Alleen de keus tussen al die schattige kleuren vond ik erg lastig. Ik heb voor deze gekozen, omdat deze wel heel mooi past bij de poppenwagen.

Lieve is, net als ik, grote fan van deze prachtige zwart-wit prenten van Marieke ten Berge. Naast de Babybijbel kunnen we ons dus nu ook samen vergapen aan deze prachtige prenten en zoekplaten.

Wij hebben al een trouwe viervoeter in huis, maar deze pup van Magis (Me too) is toch te leuk voor in de woonkamer? Te krijgen in verschillende maten en kleuren en super stevig, dus ook voor de andere grotere kids zeer geschikt om op te hangen, klauteren en zitten. Kan ook mee naar buiten, handig voor de komende zomer als extra zitplek in de tuin!

Dit te leuke houten ijskarretje VanPauline met touw is ook nog eens te personaliseren met een naam op de achterkant. Zo lief!

Toch te leuk om te krijgen? Er zijn nog zoveel meer leuke longsleeves van het prachtige label YourWishes. Dit shirtje hadden we al in ons bezit in maat 62-68, maar vinden zo leuk, dus nu gaan we voor versie 2.0 in maat 74-80. De print is echt onverwoestbaar, want juist omdat dit een van mijn favoriete shirtjes is heeft die de wasmachine vaak van binnen gezien, maar dat kun je niet aan het shirt zien. Echt een aanrader dus!

Wie kent Nijntje niet?  Bij ieder kind (maar ook bij volwassen hoor) roept Nijntje toch direct herkenning op. Deze spaarpot variant van Atelier Pierre is wel mega hip en verantwoord qua kleur. Ze zijn ook te krijgen in andere kleuren en maten en zelfs gepersonaliseerd met een naam erop!