Birthday girl 6 jaar - over een tof verjaardagshirt en makkelijke decoratie!

Gepubliceerd op 29 december 2019 om 00:07

Wat een bijzondere dag hadden we vandaag, ons kleine meisje wordt nu wel erg groot, 6 jaar alweer zucht... De verjaardagen van de kinderen vinden wij belangrijk om te vieren, gewoon omdat we dankbaar zijn voor een nieuw jaar die ons gegeven is met onze kinderen, wat een zegen. En wat brengt zo'n dag dan veel vreugde! Van het springen op ons bed omdat ze graag met ons naar beneden wil, om te kijken wat er allemaal in die leuke cadeautjes zit die beneden voor haar klaarliggen. Van de lach op haar gezicht die ze met haar vriendin samen heeft, wanneer de kaarsjes op de taart uitgeblazen moeten worden en van een dankbaar meisje die na een drukke en gezellige dag op de bank neerploft om te knuffelen en te zeggen hoe geweldig ze het wel niet vond en dat ze zo verrast is door alle cadeautjes en dat ze er erg blij mee is. Wat wil je als ouders nog meer? 

Omdat Loïs zo lekker in de december maand jarig is bouwen we ons huis vliegensvlug om van een kerstsfeer naar een verjaardagsfeer! Op zich is dat bij ons niet heel lastig, aangezien onze kerstversiering toch altijd vrij sober is... maar toch. Hierbij toch nog wat kleine tips om op heel eenvoudige wijze van je huis een gezellige en feestelijke bedoeling te maken, zodat je een echt feestje kunt vieren! En dat willen we toch?

Een tof verjaardagshirt

Een poosje geleden kwam ik de geweldige verjaardagshirts op internet al tegen. Wat zijn ze leuk. Gewoon eenvoudige en mooie shirts die je na de verjaardag nog lekker een jaartje door kan dragen. Toen ik voor Loïs op zoek ging naar zo'n mooi shirt kwam ik de website www.tofshirt.nl tegen. Op deze site kun je eenvoudig je eigen verjaardagshirt samenstellen door te kiezen uit een kleur voor het shirt maar ook de kleur van de opdruk. Ik ben fan! De service daarbij is ook mega goed. Het shirtje kon ik bestellen met 15% kerstkorting (houd de kortingsacties van deze site dus in de gaten!) en binnen enkele dagen kregen we het shirtje al in huis. Toen ik het shirtje uitpakte zag ik een vouw in de print zitten en ik mailde met tofshirt of die er nog uit ging. Ik kreeg direct antwoord met het advies het shirtje een keer te wassen, de vouw zal dan uit de print gaan. Super! Verder is het shirtje echt van oerdegelijke kwaliteit. Een heerlijke dikke stof en de maat valt vrij ruim. Loïs heeft hier maat 122/128 aan en ze kan er nog mooi een jaar mee vooruit en dat vinden we natuurlijk helemaal niet erg.

Slingers en ballonnen

Bij een echt feestje kunnen slingers en ballonnen natuurlijk niet ontbreken. Ik vergeet het altijd een beetje om op tijd decoratie te bestellen via AliExpress. Dus plaats ik er altijd veel te laat een mega bestelling voor leuke ballonnen, slingers en spulletjes voor het kinderfeestje. Gelukkig ontvingen we vandaag nog de mooie grote ballonnen van een unicorn, daar werd Loïs wel erg blij van. O ja en nog een heel eenvoudige tip (alles om het zo effecient mogelijk te laten verlopen, hé?) vergeet dat rietje die bij de ballonnen geleverd wordt, je blaast je dan het ongans... Zoek gewoon een oldfashion rietje op in je keukenkastje en gebruik die om de ballon op te blazen. Je zult zien dat het dan veel makkelijker gaat. Daar kwam ik vandaag ook achter en die tip wil ik jullie natuurlijk niet onthouden. 

De ballon met het getal 6 heb ik bij de Action kunnen bemachtigen. Maar omdat ze daar ook vaak op zijn hierbij toch een link naar AliExpress. Ook de grote unicorn ballonnen heb ik daar besteld. Hij is echt mega mooi en groot. Klik voor de unicorn ballonnen hier, deze zijn trouwens ook erg mooi!

Weet je wat ook zo leuk is aan deze ballonnen? Je kunt ze weer opnieuw opblazen. Dus als Loïs haar kinderfeestje viert, blazen we de boel weer op en bouwen we weer een feestje. Lekker duurzaam bezig zijn we dus!

De slingers die we opgehangen hebben zijn mega feestelijk, maar niet zo 'kinderfeestjeachtig' (bestaat dat woord?) dus hebben we vanavond besloten ze nog lekker te laten hangen voor oud en nieuw! Hebben we toch een fijn sfeertje in huis zo aan het eind van het jaar, gezellig! De leuke slingers zijn te bestellen bij Xenos

Matchende kleuren

Een belangrijke must voor de verschillende verjaardagsdecoratie in huis zijn matchende kleuren. Het maakt niet uit in welke kleuren je de decoratie uitvoert, of hoe veel slingers en ballonnen je wilt ophangen, als er maar eenheid in zit. Eenheid van kleur brengt veel rust in huis en dat is natuurlijk geen overbodige luxe op een gezellige en drukke kinderverjaardag! 

Happy end

Al even voor de kerstvakantie heb ik samen met Loïs leuke zakjes gemaakt om mee te geven aan de kinderen die op haar verjaardag kwamen. Ik vind dat altijd erg gezellig om samen te doen om op die manier samen naar haar verjaardag uit te kijken. Dit jaar hebben we eenvoudige broodzakjes van Dumil gebruikt die ik gekocht heb bij de Jumbo. Daar deden we een klein stickerboekje van LOL in voor de meisjes en voor de jongens een rubberen slang en daarbij natuurlijk wat lekkers. Het leukste aan de zakjes was de sluiting, want na het dichtnieten van het zakje plakten we er een leuk label aan. Die we gekocht hebben bij de Action (te vinden bij de kaarten, het inpakpapier en het cadeaulint). Met een simpel label ziet het zakje er toch super feestelijk uit. Meer woorden zijn er niet voor nodig, want de meisjes die het zakje kregen waren erg blij met de glitterende unicorn die aan hun zakje prijkte! En de jongens? Die hadden een flitsende bliksemschicht, don't worry!

Goede voornemens

Nu ik zo aan het eind van het jaar bezig ben met het schrijven van deze blog neem ik mezelf toch echt voor de verjaardagsdecoratie voor de kids echt eens wat eerder te gaan bestellen. Ik kan het toch niet weer op de dag van de verjaardag zelf aan laten komen? Daar wordt ik toch lichtelijk onrustig van. Dat gaat me dus niet weer gebeuren. Komende week maar eens kijken wat ik kan bestellen bij AliExpress voor de verjaardag van Lieve, dan hoop ik nog ruim op tijd te zijn voordat ze in mei 2 wordt!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.