Familieplanner zwart wit 2020 - goed voorbereid het nieuwe jaar in!

Gepubliceerd op 19 september 2019 23:20

Het schooljaar is naar mijn idee net begonnen en de eerste pepernoten liggen alweer in de winkel en het is ook nog eens vroeg donker buiten. Pff wat vliegen die weken toch voorbij! Het wordt dus weer tijd voor een nieuwe kalender of planner voor 2020 voor ons gezin. Ik probeer me altijd goed te oriënteren op het aanbod, want je moet er immers wel weer een heel jaar naar kijken en dan doe ik dat het liefst wel naar een exemplaar waar je iedere keer weer blij van wordt. O ja, verder moet de kalender goed matchen bij de rest van de keuken en moet er voldoende schrijfruimte zijn voor onze drukke weken. Welke familieplanners blijven er dan nog over?

1. Winkeltjevananne.nl - familieplanner/weekplanner zwart wit 2020 €18,95

Een vrolijke en rustige jaarplanner. Bij iedere dag staan er 5 invulvakjes en de lay-out is volledig zwart-wit. De teksten onderin zijn vrolijk en geven je soms een reden tot nadenken. Het lettertype is duidelijk en er is genoeg ruimte om aantekeningen te noteren. In het notitievak schrijf ik zelf altijd dingen op die ik niet moet vergeten: een kaartje sturen naar, een bloemetje brengen bij, een cadeautje kopen voor, niet vergeten te bellen met... Erg handig en zeker iets waar ik op een planner niet zonder kan. Wat extra leuk is bij deze planner zijn de 77 stickertjes waarmee je de planner helemaal kunt opvrolijken!

2. Hebbers.nl - familieplanner/weekplanner 2020 zwart wit €19,95

Deze vrolijke weekplanner is helemaal geschikt om direct mee te beginnen. Omdat er geen data in staan is de planner nog helemaal in te vullen. Ook handig wanneer je niet zo'n trouwe planner bent en het ook heerlijk vindt om soms wat weekjes over te slaan in de planning. Ook deze familieplanner is voorzien van 5 invulvakjes per dag en heeft voldoende notitieruimte en heerlijke quotes, die je gewoon iedere keer weer moet lezen als je wat op deze planner schrijft. De planner heeft 52 weekplanningen met 3 verschillende layouts, om de 3 weken vind je een quote en 2 grote quote pagina’s.

 

3. Zoedt - familieplanner 2020 zwart wit €14,95

Het luipaardprintje maakt deze planner wel heel erg van nu! De planner is rustig en overzichtelijk. Wat opvalt is dat de dagen naast elkaar geplaatst zijn in plaats van onder elkaar. Er mist bij deze planner wel wat notitieruimte. Wat weer een pré is, is dat de pagina's enkelzijdig bedrukt zijn. Je hoeft dus niet te zoeken naar data, maar kunt hier makkelijk doorheen bladeren. Met zo'n 'omsla kalender' heb ik al ervaring en die vind ik in het gebruik niet zo fijn omdat je steeds aan beide kanten van een pagina moet kijken, dus een enkele bedrukking heeft wel echt mijn voorkeur. Ook de prijs van deze planner is leuk!

4. Make that the cat wise - familieplanner 2020 €14,99

Een planner die niet mag ontbreken in dit rijtje is die van Make that te cat wise. Het is niet de planner die ik er het mooist uit vind zien, maar die quotes vind ik echt geweldig. Ik vind ze zo leuk gevonden, geniaal en ik kan er echt hard om lachen! En daarom hoort deze planner, die overigens ook nog in het zwart wit is, zeker in het rijtje thuis! Er staan bij iedere dag 5 duidelijke vakken, maar ruimte voor notities ontbreekt. 

 

5. The family survival planner - Thoeris €21,99

Last but not least een beetje kleur! Voor de lezers die toch van iets meer kleur houden dan alleen maar de kleuren zwart en wit kan ik deze familieplanner zeker aanbevelen. De afbeeldingen van de achtergrond zijn in een fijne sfeer getekend en op een bepaalde manier levensecht. De kleurige prenten zullen het zeker goed doen bij de kids en in het interieur! Bij deze kleurige planner zitten ook nog eens stickers die het onthouden van afspraken wel heel makkelijk maken!


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.