Zwart wit en hip kraamcadeau voor een jongen of meisje

Gepubliceerd op 18 augustus 2019 om 16:35

Wat is het altijd leuk om na te denken over een kraamcradeau! En nu de kleuren zwart en wit zo hip zijn is het al extra makkelijk om het cadeau al voor de geboorte bij elkaar te zoeken, ook als je nog niet weet of het een jongetje om meisje wordt. Je hoeft er dan alleen nog maar wat kleine accenten aan toe te voegen en klaar ben je!

 

Kraamcadeautje waar je blij van wordt

Omdat dit een cadeautje was voor een stel waarvan het eerste kindje was geboren is het natuurlijk altijd makkelijker om cadeautjes te kopen dan iemand met meerdere kinderen. Maar eerlijk is eerlijk, ook ik zou hier erg blij van zijn geworden, zelfs voor onze 4e kindje omdat alles weer zó anders is qua kleuren en leuke hebbedingetjes dan 4 jaar geleden. En dan die accentkleur, in dit geval fris geel, daar wordt je toch aleen maar blij van?

Wat zit er in dit vrolijke kraampakket?

  1. Geel kratje van Ay-kasa mini geel €8,95 - de Jysk verkoopt sinds kort ook een goedkoper alternatief: Krat Jarle €2,99.
  2. Kaartje wit zwart. Eigenlijk heb ik altijd een voorraad te lieve ansichtkaartjes liggen. Ik heb een soort van kaartentic... als ik een leuk kaartje zie koop ik die en dan komt hij vast later bij een leuk persoon terecht die heel blij wordt van een leuk kaartje. Zo was dat ook met dit kaartje die ik gescoord heb bij een leuk winkeltje in onze woonplaats Linijn, maar ook bij Roozje.nl kun je nog heel wat leuke en lieve exemplaren vinden.
  3. Nijntje spaarpot formaat M in de kleur wit blijf ik deze spaarpot toch echt het mooist en tijdloos vinden. 
  4. XXL swaddle die van mij had ik bij de Zeeman gekocht, maar ook bij de Hema hebben ze weer te gekke XXL hydrofielen: Hydrofieldoek 110x110 wit zwart.
  5. Zwitsal zeepvrije wasschuim (voor de gele kleur en de lekkere geur!) 
  6. Haarbandjes bij de Zeeman voor €1,99 en nog veel meer leuke varianten te koop.
  7. Prentenboekje 'Ik voel, ik voel een beer' van Xavier Deneux €11,99. Een heerlijk zwart wit kijk en voelboekje. 
  8. Schilderij met eerste letter van het kindje. Deze lijst met de poster van de letter M heb ik bij de Kwantum gekocht. Mocht je nou misgrijpen, kun je bij Printcandy.nl een te gekke persoonlijke letterposter laten maken.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.